Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Aktuellt

Inflyttarservice

Inflyttarservice hjälper dig gärna med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skola, barnomsorg med mera.
Till oss kan du vända dig med frågor och funderingar. Vi har samlat användbar information i våra faktablad, om allt ifrån jobb och boende, till familjeliv och fritid.

Mer om inflyttarservice

Vasaloppsarenan

Fredagen den 24 februari drar vinterveckan 2017 igång med Kortvasan. Ett intensivt arbete med snöutkörning och preparering har gjort att skidspåren i Vasaloppsarenan i fint skick.

Läs mer om spårenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lediga jobb

Vi har många lediga jobb just nu. Vi söker bland annat sommarvikarier inom vård och omsorg, specialpedagog, legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast samt mark- och exploateringsingenjör.

Lediga jobb


Nyhetsflöde i sociala medier

Turism

Här finner du mer information ifall du letar efter ett boende eller matställen. Du får också tips på olika typer av aktiviteter och sevärdheter att besöka.

Malung-Sälens kommun är Nordens största vinterturismkommun. Under högsäsong befinner sig cirka 100.000 besökare samtidigt i Sälen.

Turistbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sälenfjällenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På gång

Utställning biblioteket

Under perioden 6 februari-4 mars visas Kung Sverre i Malung år 1177 - berättelsen om en målning. Tavlan är målad av August Malmström som är mera känd för sitt verk "Grindslanten".

Välkomna!

Upphandlingar på gång

Vid alla inköp, utom de allra minsta, måste Malung-Sälens kommun göra en offentlig upphandling. Läs mer om pågående och planerade upphandlingar.

Vi använder upphandlingsverktyget TendSign från Visma, som är kostnadsfritt för leverantörer. Registrera dig redan idag. 

Bygga och bo i kommunen

I Malung-Sälens kommun lever du närmare det som verkligen betyder något. Här finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Läs mer om vår inflyttarservice.

På vår hemsida hittar du information om bygglov, översiktsplaner, vatten och avlopp och annat som är av intresse för dig som bor i kommunen, vill flytta hit, vill bygga om eller bygga nytt.

Tips att göra på fritiden

Under vintersäsongen kan du kika på länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstersnödjupet och webbkameror vid några av backarna i Sälen.

Är du sugen på att åka skridskor?
Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och välj Ishallar för att se vilka tider som är aktuella.

Det finns två fina bibliotek i Malung och Sälen. Eller varför inte göra en utflykt och besöka någon av de fem hembygdsgårdar som finns i kommunen?