Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Aktuellt

Anmälan kulturskolan

Kulturskolan erbjuder barn och unga en möjlighet att utveckla sig inom sång, instrument, dans och teater. Anmälan till Kulturskolan ska göras senast den 31 maj.

Läs mer här

Utdelning idrottspris

Malung-Sälens kommuns idrottspris gick i år till Errol Perjos för sitt mångåriga arbete i IF Nornan. Vid måndagens kommunfullmäktigemöte skedde det officiella överlämnandet av priset.

Nominering kulturpris

Förra året fick Vild-Hasse Bergtsson Malung-Sälens kommuns kulturpris. Nu är det dags att nominera kandidater till årets pris senast den 10 maj.

Läs mer


Nyhetsflöde i sociala medier

Turism

Malung-Sälens kommun är Nordens största vinterturism-kommun. Under högsäsong befinner sig cirka 100.000 besökare samtidigt i Sälen.

Här finner du mer information ifall du letar efter ett boende eller matställen. Du får också tips på olika typer av aktiviteter och sevärdheter att besöka.

Turistbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sälenfjällenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På gång

Utställning "Skuret i trä"

Under perioden 20 april – 27 maj visar
Jonny Andersson en samling av Anders Anderssons snidade träalster på biblioteket i Malung.

Välkomna!

Upphandlingar på gång

Vid alla inköp, utom de allra minsta, måste Malung-Sälens kommun göra en offentlig upphandling. Läs mer om pågående och planerade upphandlingar.

Vi använder upphandlingsverktyget TendSign från Visma, som är kostnadsfritt för leverantörer. Registrera dig redan idag. 

Bygga och bo i kommunen

I Malung-Sälens kommun lever du närmare det som verkligen betyder något. Här finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Läs mer om vår inflyttarservice.

På vår hemsida hittar du information om bygglov, översiktsplaner, vatten och avlopp och annat som är av intresse för dig som bor i kommunen, vill flytta hit, vill bygga om eller bygga nytt.

Tips att göra på fritiden

Under barmarkssäsongen kan du vandra utefter någon av alla våra leder eller varför inte uppleva kommunen från cykelsadeln?

Är du sugen på att bada? Vi har ett badhus i Malung men även friluftsbad och utomhusbassänger runt om i kommunen. 

Det finns två välsorterade bibliotek i Malung och Sälen. Eller varför inte göra en utflykt och besöka någon av de fem hembygdsgårdar som finns i kommunen?