Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Kommunikationskanaler

För oss är det viktigt att ha en dialog med våra kommuninvånare. Därför använder vi oss av flera olika kommunikationskanaler. Här kan du läsa om hur du kan dela med dig av dina synpunkter, ställa frågor och få information från Malung-Sälens kommun.

Hemsidan malung-salen.se

Här på malung-salen.se finns all information som du som kommuninvånare kan behöva. Dels om det du kan behöva veta för att få vardagen att fungera, som barnomsorg, skola, vård, kollektivtrafik, gator, vägar, vatten, avlopp och fritidsaktiviteter. Men vi berättar också om hur vi jobbar för att stötta näringslivet, bidra till ett rikt föreningsliv och för att bidra till Malung-Sälens tillväxt.

Kommunapp

Vi vill ge dig som bor i kommunen eller du som besöker oss information om vad Malung-Sälens kommun har att erbjuda. Med hjälp av appen kan du ta del av och hitta information om kommunens besöksmål, arrangemang och hålla dig uppdaterad med lokala nyheter om vad som händer inom kommunen. Med hjälp av appen hittar du snabbt även vilka lediga tjänster som finns utannonserade. Dessutom kan du enkelt lämna synpunkter på kommunens verksamheter samt kika på väderprognosen och videoklipp.

Appen finns tillgänglig via Appstore och Google Playlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och hittas enklast genom att söka på ordet Malung.

Sociala medier

Det är i de sociala medierna som en stor del av kommuninvånarna befinner sig varje dag. För att kunna dela med oss av viktig information om vad som händer till vardags och nå ut när det sker en kris som påverkar många finns vi med i några av de vanligaste sociala medierna. Där har vi också chansen att få veta vad du tycker. Vi finns med på:

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Youtubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bloggerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lämna synpunkter

Om du har synpunkter på vad vi gör bra eller kan förbättra så kan du också fylla i ett formulär här på vår hemsida.

Sidan uppdaterad 2016-07-20 av